Miercuri, 10 martie, la ora 15:05, lucrătorii Poliției Orașului Broșteni au fost sesizați prin SNUAU 112 de către numita H. A. din localitate, despre faptul că fratele acesteia s-a accidentat în timp ce descărca o căruță cu fân.

Ajunși la fața locului s-a stabilit că persoana în cauză se numește B. Constantin  în vârstă de 49 ani, domiciliat în orașul Broșteni. Din verificările efectuate a reieșit faptul că în jurul orelor 14:30 B. Constatin desfășura activități în curtea locuinței descărcând fânul dintr-o căruță iar la un moment dat s-a dezechilibrat și a căzut lovindu-se la cap.

Sora persoanei în cauză, H. A., l-a transportat pe acesta cu autoturismul proprietate la Unitatea Medico-Socială Carmen Sylva din localitate unde i s-au acordat primele îngrijiri medicale până la sosirea echipajului de Ambulanță, acesta fiind conștient, cooperant.

Lucrătorii din cadrul Serviciului de Ambulanță au stabilit diagnosticul prezumtiv de traumatism cranio-cerebral fiind ulterior transportat la Spitalul Municipal Vatra Dornei pentru investigații medicale.

În cauză s-a întocmit dosar de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”vătămare corporală din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.