Miercuri, 30 iulie, la ora 10:00, lucrătorii de poliție din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea au fost sesizați cu privire la faptul că reprezentanții Spitalului Municipal Rădăuți, au primit în unitatea de primiri urgențe, pe Gheorghe C., de 58 ani, din comuna Burla, ce se afla în stop cardiorespirator. 

În urma deplasării la fața locului și a cercetărilor efectuate a rezultat că Gheorghe, C. în vârstă de 58 de ani, locuia în comuna Burla. 

În data de 29 iulie, acesta se afla la domiciliu, singur, iar vecinul său a observat că iese fum de la locuința vecinului său. Când a mers să vadă ce s-a întâmplat, acesta l-a găsit pe Gheorghe C., într-un dormitor al locuinței, în stare de inconștiență, iar în interior ardeau mai multe bunuri. 

Imediat l-a tras pe vecinul său în altă încăpere și a stins focul. La câteva minute a sosit acasă și fiica defunctului, care împreună cu prietenul său l-au transportat la Spitalul Muncipal Rădăuți.

La unitatea de primiri urgențe a Spitalului Muncipal Rădăuți, s-au efectuat manevre de resuscitare timp de 40 de minute, fără succes.

Gheorghe C. a fost diagnosticat cu stopcardiorespirator, traumatism cranio-facial sever prin explozie, incompatibil cu viața și arsuri de gradul 3 și 4 la nivelul capului, gâtului și căilor respiratorii superioare.

Cu ocazia cercetării la fața locului s-a stabilit faptul că numitul Gheorghe C. efectua niște lucrări de reparații într-o încăpere a locuinței, folosind mai multe scule electrice. Din cercetările efectuate, s-a constatat faptul că un cablu timp prelungitor și priza din acea încăpere, prezentau urme ale unei explozii, de asemenea s-au descoperit mai multe urme a unor obiecte care au ars. 

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipal Rădăuți, în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

În cauză urmează a se efectua cercetări privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.