Marți, 22 septembrie, la ora 19.05, o patrulă din cadrul Poliției orașului Cajvana a oprit pentru control pe DC43 din localitate, autoturismul cu număr de înmatriculare provizoriu, condus de un localnic de 44 de ani.

La solicitarea lucrătorilor de poliție, conducătorul auto a înmânat actul de identitate, permisul de conducere precum şi autorizaţia de circulaţie provizorie a autoturismului, constatându-se că aceasta a expirat la 08.11.2013.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de ,,punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” şi „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, iar în urma probatoriului administrat, bărbatul de 44 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore şi încarcerat în C.R.A.P. Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.