Luni, 14 decembrie, la ora 9:03, Radu D. de 60 de ani din municipiul Câmpulung Moldovenesc a condus autoturismul pe banda a doua de circulaţie a bld. Acad. Vasile Grecu din municipiul Suceava, având direcţia de deplasare dinspre localitatea Şcheia spre bulevardul George Enescu. La trecerea de pe banda a doua de circulaţie pe prima bandă, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcţiei de mers ca urmare a neadaptării vitezei la condiţiile de carosabil umed, a intrat în derapaj, a lovit un zid din beton de la intrarea în curtea unei firme după care a intrat în coliziune cu un autoturism care era parcat regulamentar într-un spaţiu de parcare special destinat în acest sens în faţa societăţii comerciale şi într-un stâlp din beton ce aparţine reţelei publice de electricitate. În urma impactului, autovechiculul marca parcat a fost proiectat în gardul ce împrejmuieşte sediul firmei, avariindu-l. Din accident a rezultat şi rănirea ușoară a unei femei de 34 de ani din municipiul Câmpulung Moldovenesc care avea calitatea de pasager pe locul din dreapta faţă în autoturismul care a provocat accidentul.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Ulterior, acestuia i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei la Spitalul Judeţean Suceava – Unitatea de Primiri Urgenţe.

În urma investigaţiilor medicale efectuate la spital, femeii de 34 de ani i s-a stabilit diagnosticul: „traumatism cranio-facial”. Aceasta nu a rămas internată în spital.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se dispună soluţie procedurală.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.