Duminică, 09.02. 2020, ora 09.14, pe DN17  în afara localității comuna Poiana Stampei, Solcan C, de 65 ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, în timp ce conducea autoturismul marca Dacia, într-o curbă deosebit de periculoasă  la  dreapta, carosabil umed, a derapat și a intrat în coliziune frontală cu autoutilitara marca Man, ce tracta semiremorcacondusă regulamentar din sens opus de Ionescu V. de 48 ani, din comuna Moara.

În urma impactului conducătorul autoturismului Solcan C. și numita Solcan M. de 67 ani, din aceeași localitate, pasageră pe locul din dreapta față, au fost transportați la Spitalul municipal Vatra Dornei, unde Solcan C. în urma leziunilor suferite a intrat în stop-cardio respirator, fiind resuscitat, iar acesta nu a mai răspuns manevrelor și a decedat.

Numitei Solcan M. i s-a stabilit următorul diagnosticul:,, abdomen acut chirurgical post traumatic, accident rutier, pasagerul se transferă la UPU Suceava”.

Conducătorul auto Ionescu V. a fost  testat  cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, ulterior, la Spitalul municipal Vatra Dornei, fiindu-i recoltate de  probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.