Marți, 24 noiembrie, în jurul orei 07:50, un agent principal de poliție din cadrul Biroului de Ordine Publică al Poliției municipiului Vatra Dornei, în timp ce conducea autospeciala marca Dacia Logan, în care se afla cu alți doi agenți de poliție din cadrul aceleași structuri, pe str. Calea Bucovinei din municipiul Câmpulung Moldovenesc din direcția mun. Vatra Dornei spre mun. Suceava, în apropierea intersecției cu str. Plevnei, l-a surprins și accidentat pe C.P,, de 44 de ani, din mun. Câmpulung Moldovenesc, care se angajase în traversarea neregulamentară a drumului public, din zona unei stații de autobuz.

Acesta a fost preluat de un echipaj al ambulanței și transportat la Spitalul din mun. Câmpulung Moldovenesc în vederea acordării de îngrijiri medicale, după care a fost transferat la Spitalul Județean Suceava.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat după care i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei.

Victima nu a putut fi testată cu aparatul etilotest, însă i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.