Bărbat găsit fără suflare în propria casă, la Câmpulung Moldovenesc. Descoperirea macabră a fost făcută vineri după amiază.

La data de 21.01.2022 orele 17:00 Poliţia Mun. Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată prin SNAU 112 de către numitul Ț. Cătălin despre faptul că, în data de 21.01.2022 ora 17,00  deplasându-se la locuința numitului C.  Vasile, de 66 ani, din localitate l-a găsit pe acesta decedat.                      

  Echipa operativă în urma cercetărilor efectuate a stabilit următoarele :

La data de 21.01.2022 orele 17,00 apelantul cu domiciliul în Mun. Câmpulung Moldovenesc, l-a apelat pe numitul C. Vasile în repetate rânduri, a observat că acesta nu este de găsit, motiv pentru care s-a deplasat la locuința acestuia. Ajuns la imobil unde persoana vătămată locuia singură, soția fiind decedată din anul 2019,  iar fiicele stabilite în Spania, a pătruns în casă unde în una din camere a constatat că se află C. Vasile așezat pe pat, fără suflare. 

        Aceste aspecte au  fost sesizate de către apelant prin SNAU 112,  la fața locului prezentându-se echipaj de intervenție al Poliției Mun. Câmpulung Moldovenesc și un echipaj SMURD, ce a constatat decesul numitului C. Vasile  la orele 17 :35 min.

       Prin examinarea fizică efectuată asupra persoanei vătămate C. Vasile nu au fost  identificate leziuni la nivelul corpului.

       Conform medicului de familie persoana vătămată era cunoscută cu bolii cronice cardio vasculare,  însă nu urma tratament de specialitate, iar la  cabinet nu s-a prezentat de mai mulți ani.

     Persoanele prezente la activitatea de cercetare la fața locului rude și vecini au indicat că persoana vătămată nu fost victima vreunei fapte contra integrității fizice și nu au văzut persoane străine la  casa acestuia în ultimul timp.      

      Trupul persoanei vătămate a fost ridicat şi condus la morga spitalului din Mun. Câmpulung Moldovenesc, fiind dispusă procedural autopsia cadavrului, având în vedere modul și împrejurările producerii decesului.

             În cauză nu au fost ridicate suspiciuni privind săvârșirea vreunei fapte prevăzute de legea penală, asupra vieții și integrității  corporale asupra numitului C. Vasile, fiind continuate cercetările cu privire la  fapta de ,,Ucidere din culpă” (moarte suspectă) art 192 Cod Penal în vederea lămuririi  tuturor aspectelor în mod legal și complet.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.