Marți, 27 februarie 2018, în jurul orei 08.00, în timp ce conducea autoturismul pe DC Larga Deal, din comuna Capu Câmpului, un tânăr de 18 ani, din localitate, a acroşat uşor cu oglinda retrovizoare, un localnic de 30 de ani, care, în calitate de pieton, se deplasa neregulamentar pe partea dreaptă a părţii carosabile.

Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, după impact, conducătorul auto a plecat de la faţa locului şi s-a întors în momentul în care, la fața locului se aflau polițiștii.

Din accident a rezultat rănirea uşoară a pietonului, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital,  conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, ce va fi soluționat procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.