Sâmbătă, 31 iulie, ora 21.54, lucrătorii Secției 10 P.R. Gura Humorului au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o femeie de 34 ani din loc./ com. Capu Câmpului, cu privire la  faptul că a fost agresată de către soțul său de 28 ani.

A fost identificată apelanta în centrul localității Capu Câmpului, ocazie cu care aceasta a declarat verbal faptul că, în timp ce se afla la domiciliul conjugal, soțul său, pe fondul stării de ebrietate în care se afla, a lovit-o, fapt pentru care a părăsit domiciliul împreună cu cei doi copii minori ai săi. 

Cu ocazia deplasării la domiciliul apelantei, a fost identificat și agresorul, în stare avansată de ebrietate și întrucât a manifestat intenții agresive față de soția sa și mama acesteia, în cauză s-a impus, față de acesta, luarea măsurii încătușării și conducerii la sediul poliției.

Persoana vătămată a declarat faptul că în urma agresiunii suferite nu i-au fost cauzate leziuni fizice, astfel că nu a consimțit solicitarea la fața locului a unui echipaj de ambulanță. 

Cu privire la agresiunea suferită, apelanta a precizat faptul că dorește să fie emis ordin de protecție provizoriu față de soțul său, cu mențiunea că, în urma completării formularului de risc, a rezultat și risc iminent pentru săvârșirea altor fapte antisociale de către acesta.

În cauză s-a emis ordin de protecție provizoriu față de bărbatul de 28 de ani, impunându-i-se acestuia ca, pe o perioadă de 5 zile să nu se apropie de locuința conjugală și implicit de soția sa. 

  În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”violență în familie”, în cauză urmând a se dispune procedural de către lucrătorii Postului de Poliție Capu Câmpului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.