Sâmbătă, 29 februarie, a.c, ora 10.08, Poliția mun. Vatra Dornei a fost sesizată prin SNUAU 112 de către B. E. despre faptul că H. G, de 43 ani, din com. Cîrlibaba, s-a tăiat cu drujba la obraz pe raza comunei Cîrlibaba, locul Gura Ţibăului.
În urma cercetărilor s-a stabilit că la 29.02.2020, H. G a mers în incinta punctului de lucru al unei firme din Cârlibaba pentru a lua deşeuri de material lemnos rezultat în urma prelucrării lemnului rotund, vorbind în acest sens cu reprezentantul societăţii.
Aici a secţionat un capăt de lemn rotund cu un fierăstrău mecanic şi nu a manevrat corespunzător fierăstrăul mecanic care a ricoşat din lemn înspre el şi l-a atins cu lama pe obrazul drept provocându-i o rană.
Victima a fost preluată de o ambulanță și transportată la Spitalul municipal Vatra Dornei unde a primit îngrijiri medicale şi i s-a stabilit diagnosticul de „plăgi contuze hemifacies drept, declarativ lovire accidentală cu drujba”.
S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „vătămarea corporală din culpă”, „neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă” şi „nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.