Marți, 14 mai, în jurul orei 18.15, Poliția Municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 de către M. Ș. în vârstă de 50 ani din Cîrlibaba despre faptul că a fost agresată de soțul său.

S-a constatat că în jurul orelor 18:00, M. Ș. se afla la domiciliul său din comuna Cîrlibaba, sat Cîrlibaba împreună cu soțul său N. Ș. în vârstă de 53 ani.

Se pare că, în urma unei discuții în contradictoriu, N. Ș., care se afla sub influența băuturilor alcoolice, a lovit-o. Victima a fost preluată și transportată cu ambulanța la Spitalul Municipal Vata Dornei, unde i s-au acordat primele îngrijiri medicale.

În urma evaluării situaţiei de fapt şi a completării formularului de risc a fost emis Ordinul de protecţie provizoriu pentru N. Ș., începând cu data de 14.05.2019, ora 23:00, pe o perioadă de 120 ore, cu evacuare temporară din locuință și interdicţia de a se apropia la o distanţă de 100 metri faţă de soție.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,violența în familie”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.