Joi, 3 decembrie, în jurul orei 18:29, lucrătorii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești au fost sesizați prin S.N.A.U 112 de Ș.D., domiciliată în sat/com Comănești, cu privire la faptul că la domiciliu, soțul său, Ș.G. face scandal.            

La fața locului a fost identificată apelanta, împreună cu fiica sa, în vârstă de 21 de ani, fiind speriate și declarând verbal faptul că soțul său, care se afla în curtea locuinței, este violent și sparge lucruri în casă.

Întrucât cel în cauză era violent a fost încătușat și transportat cu o ambulanță la Secția de Neuropsihiatrie Burdujeni-Suceava.  

Din declarațiile victimei a reieșit faptul că în data de 01.12.2020, în jurul orei 05.00, pe fondul unui conflict din ziua anterioară, Ș.G., a început să provoace scandal. Acesta a plecat la părinții ei iar ulterior când a revenit la domiciliu, în jurul orei 08:00, acesta a început să provoace din nou scandal și a lovit-o cu palma peste față. În acel moment a intervenit între cei doi fiica sa, fiind strânsă cu putere cu palma de brațul stâng de către tatăl său și îmbrâncită.

Victimelor le-a fost pus la dispoziție formularul de evaluare a riscului în urma căruia a rezultat faptul că există risc iminent, motiv pentru care a fost emis un ordin de protecție provizorie. 

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii a două infracțiuni de „violență în familie”, „amenințare” și „distrugere”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.