Miercuri, 25 mai, la ora 13.27, Poliția municipiului Vatra  Dornei a fost sesizată telefonic prin SNUAU 112 de către un bărbat din comuna Poiana Stampei despre faptul că, T. C., de 65 ani, din comuna Coșna, s-a tăiat cu drujba și este posibil sa fie decedat.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, T. C. s-a deplasat cu tractorul în dimineața zilei de 25.05.2022, în jurul orei 09.00, pe un teren pășune proprietate, situat pe raza comunei Coșna, sat Teșna, pentru a efectua diverse lucrări. În jurul orei 12.00 acesta a apelat-o pe soția sa și i-a spus că s-a tăiat cu moto-fierăstrăul la un picior. Femeia a solicitat sprijinul unei rude şi s-au deplasat la locul incidentului, iar când au ajuns la faţa locului l-au găsit pe bărbat în poziţia şezut în faţa tractorului inconştient. Au procedat la transportul acestuia la domiciliu şi au apelat SNUAU 112 pentru acordarea de îngrijiri medicale.             

La fața locului s-a prezentat și un echipaj SMURD şi un echipaj de ambulanță din cadrul SAJ Suceava – substația Vatra Dornei, care au efectuat manevre de resuscitare, dar ulterior au constatat decesul persoanei în cauză.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.