Duminică, 29 septembrie 2019, la ora 16.16, Secţia de Poliţie Burdujeni a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un echipaj medical de pe ambulanţă care a sesizat că numitul C. A., de 65 ani, din comuna Moara, a decedat în timp ce se afla în parcarea unui mall din Suceava.

Din declaraţia martorului care se afla împreună cu defunctul înainte de a deceda reieşit că, în jurul orei 15.00 aceştia se aflau împreună la un magazin cu materiale de construcţie. La un moment dat, C. A. a acuzat unele dureri în piept motiv pentru care a ieşit în afara depozitului unde din apropiere şi-a cumpărat o sticlă de băutură carbogazoasă. Martorul a achitat unele produse la casa de marcat, iar când a ieşit în exterior împreună cu C. A. s-au deplasat către autoturismul acestuia din urmă.

În continuare, martorul a arătat că, după ce au urcat în autoturism, C. A. a respirat o dată foarte greu şi cu zgomot după care a lăsat capul pe spate, nereacţionând la stimulii externi. Martorul a procedat la apelarea serviciului de urgenţă 112 solicitând intervenţia unui echipaj medical, care după ce au efectuat manevrele de resuscitare, au constatat decesul sus-numitului.

Cu ocazia examinării cadavrului, nu au fost identificate semne de violenţă pe suprafaţa corpului.

Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.