Duminică, 1 mai, la ora 14:30, lucrătorii Poliţiei orașului Frasin au fost sesizaţi de către personalul de serviciu din cadrul U.P.U. Gura Humorului cu privire la faptul că la această unitate medicală a fost adus de către o ambulanță din cadrul S.A.J.Gura Humorului Anton A., de 61 de ani, din comuna Ostra, diagnosticat cu insuficiență respiratorie care la scurt timp a decedat .

Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că la data de 01.05.2022  Anton A., împreună cu soția sa, în jurul orelor 13,30 s-au deplasat la cimitirul din satul Tănicioare, unde se oficia slujba de pomenire a celor decedați, iar când a ajuns la cimitir a acuzat dureri în zona pieptului, căzând la pământ.

 Imediat soția a apelat S.N.U.A.U.112 solicitând prezența unei ambulante, care s-a deplasat la fața locului și au transportat victima la spital unde a decedat la scurt timp .

Cu ocazia examinării cadavrului, nu au fost identificate urme de violență.

Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Gura Humorului și s-a  dispus  efectuarea necropsiei, pentru a stabili care este cauza medico-legală a decesului.

Nu sunt suspiciuni cu privire la decesul susnumitului.

Cercetările vor fi continuate de către lucrătorii Poliției orașului Frasin, în cauză întocmindu-se dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de uciderea din culpă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.