Duminică, 9 mai, la orele 23:51, lucrătorii Secției nr. 7 Poliție Rurală Mălini au fost sesizați de către  L. Anton din satul Sasca Mică, com. Cornu Luncii, cu privire la faptul că și-a găsit soția  L. Elena, la domiciliu, inconștientă, nu respira,  vânătă la un ochi și pe mâini.

La 09.05.2021, în jurul orelor  23.51 L.  Anton  s-a întors din Germania, de la muncă, în localitatea de domiciliu,  moment în care și-a găsit soția în vârtstă de 55 ani, care locuia  singură, în stare de inconștiență, fapt pentru care a apelat nr. de urgență 112, la fața locului a sosind un echipaj medical care a constatat decesul acesteia.

În interiorul locuinței nu s-au găsit bunuri răvășite nu se reclamă dispariția unor bunuri sau valori. Persoana decedată nu era  înscrisă la medicul de familie.

L. Anton a declarat că soția obișnuia să consume băuturi alcoolice și  în trecut a mai căzut și s-a  lovit  la cap, din cauza anemiei.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Gura Humorului în vederea efectuării necropsiei, fapt pentru care se impune anunțarea  S.M.L. Suceava pentru efectuarea acestei activități și e stabilirea cauzelor decesului.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „ucidere din culpă”, ce urmează să fie soluționat procedural de lucrătorii PP Cornu Luncii.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.