Marți, 23 iulie 2019, în urma continuării cercetărilor în dosarul penal aflat în coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, având ca obiect săvârșirea infracțiunilor de ,,șantaj” și ,,hărțuire, polițiștii Serviciului Investigații Criminale Suceava cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Suceava au efectuat o percheziție domiciliară la locuința suspectului, un bărbat de 50 de ani, din comuna Dărmănești.

Potrivit IPJ Suceava, din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în perioada 2017 – 2019, bărbatul a contactat mai mulți pădurari, majoritatea angajați ai Ocolului Silvic Pătrăuți, pe care i-a amenințat cu darea în vileag a unor presupuse nereguli din fondurile forestiere administrate de aceștia, cu scopul de a dobândi, în mod injust, foloase patrimoniale.

În cauză s-a dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului de 50 de ani, ce a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca, la 24.07.2019, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava pentru stabilirea unor măsuri preventive.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.