Miercuri, 20 ianuarie, la ora 09:00, Poliția orașului Dolhasca a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un bărbat  cu privire la faptul că, în cursul nopții, în jurul orei 4:00, l-a găsit decedat în casă pe fratele său M. Vasile, de 59 ani, din oraș Solca, ffl în oraș Dolhasca.

În urma cercetărilor, la locul indicat de apelant, respectiv locuința lui M. Vasile din satul Budeni, a fost găsit cadavrul acestuia dispus pe pat în poziția decubit lateral stânga. Rigiditatea cadaverică este instalată.

S-a stabilit faptul că în urmă cu circa patru ani, în urma unui divorț, M. Vasile din localitatea Solca s-a stabilit la casa părintească din satul Budeni unde a locuit fără forme legale alături de frații săi. Cel în cauză se neglija din punct de vedere medical, nu era înregistrat la medic de familie și locuia în condiții insalubre.

În urmă cu câteva zile acesta a fost găsit în curtea locuinţei căzut jos pe zăpadă, se deplasa foarte greu șchiopătând motivat de faptul că are o parte din laba piciorului stâng amputată.

Pe suprafața cadavrului nu au fost observate urme de violență și nu sunt suspiciuni că în cauză ar fi vorba despre comiterea vreunei fapte penale. Nu sunt suspiciuni că în cauză este vorba despre comiterea unei fapte penale.

Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „ucidere din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.