Duminică, 19 iulie, la ora 20:30, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112 de către o femeie, din comuna Dorna Arini, despre faptul că a găsit un bărbat căzut, posibil mort.

Femeia a relatat  că la data de 19 iulie 2020, în jurul orelor 20:00, s-a întâlnit cu tatăl ei, Pavel M., de 71 ani, localnic, pe drumul comunal 76 Gheorghițeni la distanța de circa 50 metri de locuința comună, ocazie cu care acesta din urmă i-a cerut să-l ajute cu deplasarea până la imobil, deoarece acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice, având asupra sa o sticlă de vodcă.

Întrucât Pavel M. i-a spus că mai rămâne să se odihnească, fiica sa a mers la domiciliu, unde, timp de circa 10-15 minute a desfășurat activități gospodărești, după care observând că tatăl ei nu a ajuns acasă, a ieșit în stradă, ocazie cu care pe marginea unui pod din apropiere a observat așezată sticla de vodcă, iar când s-a apropiat, a văzut că tatăl său era căzut în rigola de pe marginea drumului, cu capul sub trunchiul corpului, fără a prezenta semne vitale.

Persoana decedată era cunoscută ca fiind consumatoare de băuturi alcoolice și a fost găsită căzută în mai multe rânduri în zona respectivă.  

Cadavrul nu prezenta semne de violență și a fost anunțat CML Câmpulung Moldovenesc, în vederea efectuării necropsiei și stabilii cauzelor producerii decesului.

S-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.