Luni, 14 februarie, la ora 18.15, echipajul de poliție aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza municipiului Vatra Dornei a constatat în flagrant faptul că o persoană de sex masculin a sustras material lemnos din curtea interioară a Secției de Boli Infecțioase – Spitalul municipal Vatra Dornei.

În urma deplasării echipei operative la faţa locului, s-au constatat următoarele: Vasile P. de 36 ani din Dorna Arini a declarat faptul că anterior datei de 14.02.2022, s-a înțeles verbal cu personal din cadrul unității medicale, pentru a lua o cantitate de material lemnos din curtea unității spitalicești provenită în urma demolării unei anexe dezafectate.

 Sus-numitul a menționat faptul că în urma unei neînțelegeri, acesta a încărcat în autoutilitara personală marca Volkswagen Transporter o cantitate mai mare de material lemnos, printre care și lemne de foc, cantitate care nu a fost prevăzută în înțelegerea inițială.

 În urma verificărilor efectuate de către lucrători din cadrul Ocolului Silvic Vatra Dornei, s-a constatat faptul că numitul Vasile P. a sustras material lemnos în cantitate totală de 1,43 m³.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate, cantitatea de lemn fiind restituită reprezentanților Spitalului Municipal Vatra Dornei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de Furt, faptă prev. și ped. de art. 228 alin. 1 din Codul penal.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.