Vineri, 3 februarie, la ora 16:30 polițiștii din cadrul Poliției municipiului Vatra Dornei au obținut informații cu privire la faptul că un bărbat din comuna Dorna Arini, sat Rusca a sustras material lemnos. 

C.M. din comuna Dorna Arini, sat Rusca, s-a deplasat pe drumul forestier Rusca I în apropiere locuinței, cu un utilaj tip tractor ce îi aparține, de unde, din rampă, a sustras un număr de 6 piese lemn rotund rășinoase, pe care le-a transportat până la locuința acestuia fără documente de transport.

 Din declarația bărbatului rezultă că acesta a depus o cerere la O.S. Vatra Dornei, însă nu a așteptat emiterea avizului pentru transport.

 În urma iventarierii materialului lemnos de către specialiști din cadrul O.S. Vatra Dornei, a rezultat cantitatea de 3,41 mc cu o valoare a prejudiciului de 886,6 lei, față de care s-a dispus măsura complementară a confiscării și darea în custodie maistrului din cadrul O.S. Vatra Dornei.

În conformitate cu prevederile art. 19 alin. 1 lit. a din Legea 171/2010 modificată, s-a dispus sancționarea contravențională a bărbatului pentru transport de material lemnos fără documente de proveniență.

De asemenea s-a dispus confiscarea cantității de 3,41 mc de material lemnos, în valoare de 886,6 lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal de cercetare penală cu privire la  săvârșirea infracțiunii de furt, cercetările urmând a fi continaute de către lucrătorii Postului de Poliție Dorna Arini.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.