O femeie din Dorna Candrenilor a anunțat Poliția duminică, 11 august, în jurul orei 15:00, despre faptul că soțul său, de 52 ani, a dispărut de sâmbătă, bărbatul pregătindu-și o funie întrucât nu vrea să mai trăiască.

S-a dispus  constituirea unei echipe operative, polițiștii fiind sprijiniți de un echipaj de la Detașamentul de Jandarmi Vatra Dornei și 4 lucrători de la  Detașamentul de  Pompieri Vatra  Dornei.

Ultima oară bărbatul a fost văzut de un localnic sâmbătă, în jurul orei 22:30, deplasându-se spre domiciliu  pe bicicletă. Bicicleta a fost găsită în apropierea locuinței acestuia, motiv pentru care căutările au fost intensificate în gospodăria acestuia și zona adiacentă.

Pe timpul căutărilor bărbatul a fost găsit dormind într-o clădire anexă, respectiv într-o cămară  pe o saltea improvizată. După ce a fost identificat, acesta a devenit agitat și menționa că intenționează să se sinucidă.

În urma discuțiilor purtate cu bărbatul, a deschis ușa, iar ulterior a fost condus împreună cu soția sa la sediul Poliției mun. Vatra Dornei, apoi la Spitalul Municipal Vatra Dornei pentru a fi consultat din punct de vedere medical.

Din discuțiile purtate cu soția acestuia a rezultat faptul că bărbatul este bolnav, a mai avut o tentativă de suicid, iar din data de 07 august 2019 este foarte agitat și amenință că se sinucide.

Cauza rămâne în atenția polițiștilor din cadrul Postului de Poliție Dorna Candrenilor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.