La data de 24.08.2021, la sediul Postului de Poliţie Dumbrăveni s-a prezentat persoana vătămată H. Maria în vârstă de 70 ani, din comuna Dumbrăveni, cu o plângere penală, prin care a sesizat faptul că, în dimineaţa de 21.08.2021, în jurul orelor 09:30, în timp ce se deplasa pe un drum comunal clasificat de pe raza comunei Dumbrăveni, a fost agresată fizic de către Ţ. Costel în vârstă de 41 ani din comuna Dumbrăveni, după care i-a adresat ameninţări, creindu-i o stare de temere. 

În dimineaţa de 21.08.2021, în jurul orelor 09:30, persoana vătămată s-a deplasa pe jos, pe un drum comunal clasificat (denumit popular pârâu vale), de pe raza satului Dumbrăveni iar la un moment dat, prin dreptul ei a trecut un atelaj hipo, în care se afla Ţ. Costel. La observarea ei, Ţ. Costel s-a coborât din atelajul hipo, s-a îndreptat către H. Maria, împrejurare în care, fără vreun motiv întemeiat, a agresat-o fizic, lovind-o de mai multe ori. Pe timpul agresiunii, Ţ. Costel i-a adresat mai multe ameninţări cu acte de violență persoanei vătămate, creându-i o stare de temere.

La 25.08.2021, persoana vătămată s-a deplasat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Suceava, ocazie cu care i-a fost eliberat certificatul medico legal, necesitând pentru vindecare un număr de 2-3 zile îngrijiri medicale.        

Prin ordonanţa organelor de cercetare penală din cadrul I.P.J. Suceava – Postul de Poliţie Dumbrăveni, din data de 30.08.2021,  s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale in personam faţă de suspectul Ţ. Costel pentru comiterea infracţiunilor de „lovire sau alte violenţe” şi „ameninţare”.

În urma probatoriul administrat în cauza penală, la data de 30.08.2021 faţă de suspectul Ţ. Mihăiţă Costel a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în arestul I.P.J. Suceava, urmând a fi dispusă punerea în mişcare a acţiunii penale.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.