Marți, 21 septembrie, la orele 07:19, Poliția Mun. Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112 de către numitul H. Cătălin cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe bld. George Enescu din municipiul Suceava, respectiv în apropierea magazinului InterConti, a observat o persoană necunoscută ce era întinsă pe jos și părea să nu mai prezinte semne vitale, ulterior echipajul de ambulanță deplasat la fața locului constatând decesul.

În urma investigațiilor efectuate de către lucrătorii din cadrul OP, persoana decedată a fost identificată în persoana numitului C. Ștefan de 68 de ani, domiciliat în sat Sălăgeni, comuna Dumbrăveni, județ Suceava.

 Cu ocazia cercetării la fața locului, persoana a fost identificată în poziția decubit dorsal, fiind identificată în zona special amenajată pentru parcarea autoturismelor de pe bulevardul George Enescu din municipiul Suceava, în apropierea magazinului InterConti. Acesta suferea de mai multe afecțiuni cardiace și era consumator de alcool.

Echipajul de ambulanță sosit la fața locului a efectuat manevre de resuscitare, însă fără rezultat.

Cadavrul lui C. Ștefan a fost preluat de S.C EFEMER S.R.L, urmând a fi depus la morga Spitalului Județean Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, prev. de art. 192 alin.1 din Cod Penal, ce urmează a fi soluţionat procedural de către lucrătorii BIC.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.