La nivelul Poliției orașului Frasin, începând cu luna ianuarie 2021, au fost înregistrate mai multe dosare penale în care B. Gheorghe de 37 ani domiciliat în  oraș Frasin este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare, hărțuire, violare de domiciliu, încălcarea ordinului de protecție și încălcarea ordinului de protecție provizoriu.

La 06.07.2021 s-a dispus reunirea dosarelor penale și în baza probatoriului administrat s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de suspectul B. Gheorghe pentru comiterea  infracțiunilor de lovire sau alte violențe  (persoană vătămată H. D.), lovire sau alte violențe (persoană vătămată H. G.), amenințare (9 acte materiale, persoană vătămată H. G.), amenințare (persoană vătămată H. D.), hărțuirea (persoană vătămată H. G.), violarea de domiciliu (2 infracțiuni, persoană vătămată H. G.), violarea de domiciliu (persoană vătămată H. D.), încălcarea ordinului de protecție (2 infracțiuni, persoană vătămată H. G.), încălcarea ordinului de protecție provizoriu (persoană vătămată H. G.) și s-a discutat cu procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului.

La 09.08.2021, prin ordonanța Poliției Orașului Frasin, față de suspectul B. Gheorghe s-a luat măsura preventivă a reținerii pe o perioada de 24 ore, începând de la data de 09.08.2021, ora 17:45 până la data de 10.08.2021, ora 17:45.

 În data de 10.08.2021, suspectul urmează a fi prezentat procurorului de caz în vederea luării unei măsuri preventive față de acesta. 

Suspectul B. Gheorghe a fost introdus în C.R.A.P. din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

 Cercetările în cauză sunt continuate de către Poliția orașului Frasin pentru săvârșirea infracțiunilor de „lovire sau alte violențe”,  „amenințare”, „hărțuirea”, „violarea de domiciliu”, „încălcarea ordinului de protecție”, „încălcarea ordinului de protecție provizoriu”,  urmând a se face propuneri procedurale prin unitatea de parchet.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.