Luni, 27 septembrie, la ora 21:14, lucrătorii Poliției orașului Frasin au fost sesizați prin intermediul SNUAU 112 de către C. Rodica din orașul Frasin, cu privire la faptul că soțul său a fost agresat pe str. Valea Seacă, în apropierea unui magazin.

La data de 27.09.2021, în jurul orelor 21,00 C. Cristinel împreună cu soția sa C. Rodica se deplasau pe str. Valea Seacă, din orașul Frasin, spre locul unde aceștia dețin un teren fânaț și sunt adăpostite animalele.

Ajunși în dreptul magazinului lui F. Vasile, numitul C. Cristinel a fost abordat de B. Ionel care se afla în stare de ebrietate. În urma unor discuții B. Ionel a început să îl lovească pe C. Cristinel, provocându-i leziuni.

Între cei doi au intervenit C. Ilie și C. Rodica, aceasta din urmă apelând serviciul de urgență 112, solicitând la fața locului și un echipaj de ambulanță.

La fața locului sa deplasat un echipaj SMURD, care l-a preluat și transportat pe numitul C. Cristinel la Spitalul or. Gura Humorului, în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare.

S-a luat legătura telefonică cu medicul de gardă de la Spitalul or. Gura Humorului, ocazie cu care polițiștii au fost informați despre faptul că numitul C. Cristinel a refuzat transferul la Spitalul Județean de Urgență Suceava, fiind diagnosticat cu „TCC ușor”. 

În cauză s-a întocmit dosar penal și se continuă cercetările, pentru comiterea infracțiunii de „lovirea sau alte violențe”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.