Marți, 5 octombrie, la ora 17.27, lucrătorii Poliției Orașului Frasin au fost sesizaţi prin intermediul SNUAU 112 de către  B. Dumitru, din orașul Frasin, localitatea Bucșoaia, cu privire la faptul că vecinul său S. Mircea de 77 ani a decedat în spatele casei sale.

 La 05.10.2021, în jurul orelor 14:00, S. Mircea a mers la vecinul său  din spatele casei, V. Vasile, să îl ajute la cărat niște piatră. În jurul orelor 17.00 acesta s-a pornit spre domiciliu, prin livadă, pentru a traversa curtea locuinței lui B. Dumitru și a ajunge la domiciliu.

La un moment dat, R. Ioana, concubina lui B. Dumitru a auzit un zgomot în spatele casei, iar în momentul când a deschis poarta de la grădină, l-a găsit pe  S. Mircea, cu fața în jos, în agonie, care la scurt timp  decedat.

S. Mircea era cunoscut cu unele afecțiuni medicale, precum și consumator de băuturi alcoolice.

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Suceava, asistenta de pe ambulanță a constatat decesul lui S. Mircea, după efectuarea manevrelor de resuscitare.

Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Gura Humorului, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

Cercetările vor fi continuate de către lucrătorii Postului de Poliție Stulpicani, în cauză întocmindu-se dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „uciderea din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.