Duminică, 22 febrarie, la ora 1932, lucrătorii Poliției orașului Frasin, au fost sesizați prin SNUAU 112, de către numitul R. M., cu privire la faptul că fratele său R. I., de 42 ani, localnic, a fost găsit decedat la domiciliu.

R.I. era necăsătorit și fără copii și locuia în aceeași curte cu încă doi frați, însă în imobile diferite și obișnuia să consume băuturi alcoolice, fiind văzut ultima dată de către frații săi în seara zilei 21.02.2021.

 Întrucât a fost apelat telefonic în repetate rânduri de cei doi frați și pentru că acesta nu a mai dat niciun semn de viață, în cursul aceleași seri în jurul orei 19.21, numitul R. M. a spart ușa de acces de la locuința fratelui său pătrunzând în interiorul  casei. Cu aceasta ocazie l-a găsit pe numitul R. I., întins în pat, fără a mai prezenta semne vitale.

Din relatările familiei a rezultat faptul că acesta consuma în mod frecvent băuturi alcoolice, fiind internat în urmă cu aproximativ 2 ani la dezalcoolizare.   

Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Gura Humorului și s-a  dispus  efectuarea necropsiei, pentru a stabili care este cauza medico-legală a decesului.

Cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de „ucidere din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.