Un tânăr din satul Costișa, comuna Frătăuții Noi, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de Tribunalul Suceava, la propunerea procurorului criminalist de caz.
Potrivit rechizitorului bărbatul în vârsta de 27 de ani, Dănuț Gheorghiță Sofronie, a fost pus sub acuzare pentru omor dar și pentru infracțiunea de violență în familie, cu raportare la tentativă de omor (față de soția sa). Așadar, anchetatorii au date că acesta vrut să-și omoare și soția. De altfel, acesta și-a lovit soția cu cuțitul tot în zona gâtului.

Tânărul în vârstă de 27 de ani reținut în cazul crimei pasionale petrecute joi seară într-o casă din satul Costișa, comuna Frătăuții Noi, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de Tribunalul Suceava, la propunerea procurorului criminalist de caz. Inculpatul, Dănuț Gheorghiță Sofronie, a fost pus sub acuzare pentru omor dar și pentru infracțiunea de violență în familie, cu raportare la tentativă de omor (față de soția sa). Așadar, anchetatorii au date că acesta vrut să-și omoare și soția. De altfel, acesta și-a lovit soția cu cuțitul tot în zona gâtului.

Joi, 6 martie, a.c., soția lui Sofronie se afla într-o locuință din Costișa, care a aparținut unei rude, împreună cu un bărbat de 51 de ani, Mihai C. Din cercetări rezultă că Dănuț Gheorghiță Sofronie a intrat în casă și a lovit-o mai întâi cu cuțitul pe soție, tot în zona gâtului. Femeia a fugit disperată la un vecin, unde a cerut ajutor. În casă au rămas agresorul și bărbatul de 51 de ani, care a fost găsit de anchetatori cu gâtul tăiat.
În urma materialului probator administrat, procurorul criminalist a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul Sofronie Dănuţ Gheorghiţă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „violenţă în familie”, cu raportare la tentativă de omor (soția acestuia) şi omor, (victimă Mihai C.), precum şi reţinerea acestuia pentru o durată de 30 zile.
Tot vineri, 6 martie, a.c., a fost prezentat Tribunalului Suceava cu propunerea de arestare preventivă, instanţa însuşindu-şi propunerea Parchetului, emiţând un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile. Inculpatul a fost introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.