Luni, 16 decembrie, în jurul orei 20:28, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către o femeie din comuna Frătăuții Noi, cu privire la faptul că la poarta ei este o mașină, iar șoferul este băut.

Cu ocazia deplasării la fața locului, pe D.C.-Frătăuții Noi, în fața imobilului cu nr. 566, a fost identificat autovehiculul marca Mercedes-Benz Sprinter, care prezenta avarii în partea din față. În apropierea mașinii a fost identificat G.B., de 48 de ani, din comuna Frătăuții Noi, care a negat că ar fi condus autoutilitara susmenționată care îi aparține. 

 Întrucât sus numitul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul  fiind de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

În urma verificării în bazele de date ale Poliției Române s-a constatat că G.B. nu este posesor de permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule.

S-a întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.