Luni, 25 aprilie, la ora 16.22, lucrătorii patrulei de siguranță publică din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești au fost sesizați prin intermediul SNUAU 112 de către  Nicolae H. din comuna Fratautii Vechi cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit spânzurat în podul casei pe raza comunei Frătăuții Vechi.

Cu ocazia deplasării la fața locului victima a fost identificată în persoana lui Dragoș H. de 66 ani, domiciliat în comuna Frătăuții Vechi. La fața locului se afla un echipaj SMURD care a constatat decesul persoanei. Din cercetările efectuate a rezultat faptul că de mai mulți ani victima avea probleme de sănătate de natură psihică și trebuia să urmeze tratament specific bolii însă în ultima perioadă nu a mai urmat acest tratament fapt pentru care problemele de sănătate s-au agravat. 

La data de 25.04.2022, în jurul 14.00, profitând de neatenția membrilor de familie cu care locuiește împreună la imobilul din comuna Frătăuții Vechi, bărbatul a plecat de la acest imobil cu bicicleta fără a anunța pe cineva despre faptul că pleacă. După un timp membrii familiei au sesizat că  Dragoș H. este plecat de la domiciliu, motiv pentru care s-au alertat și au început să-l caute. În jurul orei 16.20 Dragoș H. a fost găsit spânzurat cu o funie de o grindă de lemn, în podul unui imobil aflat în construcție pe raza comunei Frătăuții Vechi, care aparține unui fiu al acestuia.

Susnumitul a pătruns în acel imobil având cheia de la ușa de acces, a încuiat ușa din interior lăsând cheia, a urcat în podul imobilului, s-a spânzurat cu o funie de o grindă a acoperișului, utilizând pentru urcare o scară metalică de mici dimensiuni. În afară de urmele specifice spânzurării în zona gâtului, cadavrul nu prezenta alte urme vizibile de violență.

S-a dispus prin ordonanță efectuare necropsiei cadavrului, acesta fiind transportat la morga Spitalului Rădăuți. 

În cauză nu sunt suspiciuni cu privire la cauza decesului bărbatului.

S-a întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de „ucidere din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.