Duminică, 12 mai , în jurul orei 10.55, A.N. în timp ce conducea autoturismul marca BMW, pe D.J. 176, pe raza comunei Frumosu, având ca pasager pe locul din dreapta față pe D. N., de 25 ani, localnic, ajuns la o curbă spre stânga, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune dreapta față cu gardurile împrejmuitoare a mai multor imobile, autovehiculul rămânând proiectat în gardul imobilului cu nr. 55, proprietatea lui Vasile I.

După producerea accidentului, conducătorul auto a ridicat plăcuțele cu nr. de înmatriculare de pe autoturism, părăsind locul producerii accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, iar pasagerul a suferit vătămări corporale grave.

Din primele verificări s-a constatat faptul că proprietarul autoturismului este G. H.,  de 29 ani, din comuna Frumosu, sat Dragoșa, posibil conducător al autoturismului în momentul producerii accidentului.

Au fost efectuate verificări la domiciliul acestuia, unde a fost identificată O. H., care a declarat verbal faptul că fiul ei G.H. este plecat de la domiciliu de la ora 07.00, fără a se  mai întoarce și fără a cunoaște date cu privire la locul în care se află acesta.

În cauză a fost  întocmit dosar penal privind infracţiunile de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

La ora 18.10, G.H. s-a prezentat la sediul Poliției municipiului Câmpulung Moldovenesc, unde a recunoscut faptul că s-a aflat la volanul autoturismului la momentul producerii accidentului. Susnumitul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,07 mg/l alcool pur în aerul expirat

Prin ordonanța din 12.05.2019 s-a dispus reținerea suspectului pe o perioadă de 24 de ore începând cu 12.05.2019, ora 22.55 până la 13.05.2019, ora 22.55.

A fost depus în C.R.A.P. Suceava, iar în cursul zilei de 13.05.2019 va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc cu propunerea luării măsurii controlului judiciar.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.