Sâmbătă, 21 martie, la ora 19:15, polițiștii Secției 14 Poliție Rurală Vama au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către o femeie, din municipiul Iaşi, cu privire la faptul că mama sa, L.A., de 79 ani, din comuna Frumosu, a fost agresată fizic de către fiul său, M.A., de 46 ani, din aceeași localitate.

La faţa locului a fost identificată L.A., care a declarat faptul că locuiește împreună cu fiul său, și că în jurul orelor 19:00, în timp ce se afla la domiciliu, în urma unor discuții contradictorii avute cu fiul său, acesta a îmbrâncit-o, după care a părăsit locuința. 

L.A. a anunțat-o telefonic pe fiica sa, care locuiește în municipiul Iași, aceasta la rândul ei a apelat 112 și a sesizat cele întâmplate.

L.A. a precizat că în urma incidentului nu a suferit leziuni, nu necesită îngrijiri medicale, nu solicită un consult de specialitate și nu dorește să depună plângere împotriva fiului său pentru comiterea infracțiunii de „violență în familie”.

A fost întocmit formularul de risc, constatându-se că nu sunt întrunite elementele pentru emiterea unui ordin de protecție provizoriu față de M.A..

În cauză a fost întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de de ,,violenţă în familie”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.