Duminică, 20 iunie, la ora 14:15, lucrătorii de poliție din cadrul Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta au efectuat semnal regulamentar de oprire, folosind semnalele acustice și luminoase ale autospecialei  unui autoturism marca Opel ce rula pe sens opus pe D.J. 175 pe direcția com. Izvoarele Sucevei spre com. Breaza.

Conducătorul auto nu s-a conformat, rulând în continuare, motiv pentru care aceștia au pornit în urmărirea autoturismului, care a fost oprit la intersecția DJ 175 cu DC Lucava, la volanul autoturismului fiind identificat un bărbat, iar în dreapta față, în calitate de pasager a fost identificată o femeie. Conducătorul auto a declarat verbal că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și a prezentat pentru control documentele autoturismului, cartea de identitate, legitimat ca fiind F. Vasile, din com. Fundu Moldovei, jud. Suceava.

În continuare, în urma verificărilor în bazele de date s-a constatat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La 20.06.2021 F. Vasile a fost audiat în calitate de suspect, iar în cauză s-a dispus, prin ordonanța, reținerea lui pe o perioadă de 24 de ore, începând cu data de 20.06.2021, ora 17.50 până în data de 21.06.2021, ora 17.49.

Susnumitul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Suceava, urmând ca în cursul zilei de 21.06.2021 să fie prezentat procurorului de caz pentru a se analiza posibilitatea dispunerii unei alte măsuri preventive.  

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.