Vineri, 22 octombrie, in jurul orei  15.35 , Poliția Humor a fost sesizată telefonic direct de către cadrele medicale ale UPU Gura Humorului cu privire la decesul numitului V. Anton de 76 ani, din G. Humorului .

Din discutiile purtate cu medicul UPU Gura Humorului a rezultat faptul că susnumitul a fost adus cu ambulanţa, in stop cardio respirator in jurul orei 14.20; i-a fost extrasă o bucată de friptură din zona gâtului şi a fost resuscitat insă cu toate eforturile făcute de cadrele medicale,  V. Anton a decedat.

 Au fost intreprinse investigatii in rândul membrilor familiei numitului V. Anton , ocazie cu care din discutiile purtate cu fiul lui, V. Carol,  rezultă că  acesta a ajuns acasă pe la ora 14 găsindu-şi tatăl inecat;  a făcut manevre cunoscute pentru rezolvarea situaţiei create dar fără un rezultat pozitiv motiv pentru care a solicitat ambulanţa.

Cadavrul lui V. Anton urmează a fi ridicat de la UPU Gura Humorului şi depus la morga Spitalului Orăşenesc G Humorului in vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului susnumitului.

Din primele investigatii in cauză nu există suspiciuni referitoare la comiterea vreunei fapte penale.

In cauză s-a intocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „moarte suspectă” ce va fi solucţionat procedural .

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.