Sâmbătă, 15 iulie, în jurul orei 05.24, Poliția orașului Gura Humorului a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112, de către Ș.I., din orașul Gura Humorului, despre faptul că a găsit o persoană decedată în zona împădurită din apropierea străzii Pinului.

În timp ce apelantul se deplasa pe dealul „Staniște” din orașul Gura Humorului, pentru a merge în pădure după bureți, a observat cadavrul unui bărbat aflat la o distanță de circa 10 metri față de cărare.

Cu ocazia efectuării cercetării la fața locului persoana decedată a fost recunoscută ca fiind C.C., de 69 ani, din orașul Gura Humorului. La examinarea cadavrului s-a constatat instalarea rigidității și a lividităților cadaverice și nu au fost observate urme de violență care să genereze suspiciuni cu privire la deces. Lângă cadavru a fost găsit un rucsac în  care se aflau bureți.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj de ambulanță care a constatat decesul celui în cauză.

Din investigațiile efectuate în rândul membrilor de familie a rezultat că acesta locuia singur, era cunoscut cu hipertensiune arterială, pentru care însă nu lua tratament, consuma frecvent băuturi alcoolice și nu era înscris la vreun medic de familie. În dimineața zilei de 14.07.2023, în jurul orei 10.00, acesta a afirmat că vrea să meargă în pădure după bureți.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.

Urmează a se efectua necropsia în vederea stabilirii cauzei decesului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.