Joi, 4 martie, la orele 14:38, lucrătorii de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.7 Mălini au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către un medic din cadrul SAJ Suceava, cu privire la faptul că G. Viorel, de 67 de ani, din comuna Hârtop, se află în stop cardiac.

În data de 04.03.2021, orele 09:00, G.Viorel s-a deplasat împreună cu ginerele său  pe raza satului Sasca Mică, comuna Cornu Luncii, la locuința unei femei pentru a o ajuta pe aceasta la toaletarea copacilor din grădină.

În jurul orei 14.30, G. Viorel era urcat într-un copac pentru a-l curăța, moment în care i s-a făcut rău, iar craca copacului unde era poziționat s-a rupt, acesta căzând de la o distanță de aproximativ 2 metri la sol.

 La sosirea echipajului de ambulanță SAJ Suceava, G. Viorel se afla în stop cardio-respirator, efectuându-i-se manevrele de resuscitare, însă fără niciun succes, declarându-se decesul.

Din verificările efectuate s-a stabilit că susnumitul nu era în evidențele vreunui medic de familie.

Cadavrul a fost depus la morga Spitalului municipiului Fălticeni în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,ucidere din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.