Duminică, 18 aprilie, la ora 18:57, lucrătorii Secție 9 Poliție Rurală Șcheia au fost sesizați prin apel SNUAU 112 de către doctorul din cadrul UPU Suceava, cu privire la faptul că o persoană de sex masculin a decedat la Biserica Creștină Penticostală din sat Sf. Ilie, com. Șcheia, jud. Suceava.

La 18.04.2021, în jurul orei 18:50, în timp ce numitul T. Liviu de 47 ani din com./sat Ipotești, participa la slujbă, aflându-se pe o bancă, i s-a făcut rău, motiv pentru care ceilalți participanți la slujbă l-au ridicat de pe bancă și s-au deplasat cu el spre ușa de acces. După ce a fost transportat aproximativ 10 metri, în dreptul scărilor care fac accesul în biserică, acesta și-a pierdut conștiința moment în care a căzut.

La fața locului a intervenit un echipaj medical din cadrul Ambulanței Suceava, care a constatat decesul persoanei în cauză, stabilindu-se ca diagnostic preliminar ”stop cardiorespirator iresuscitabil”.

T. Liviu era cunoscut cu probleme medicale cardiace.

Cel în cauză nu prezenta urme de violență la nivelul corpului, neexistând indicii cu privire la comiterea vreunei fapte penale.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Judetean Suceava în vederea efectuarii necropsiei.

.În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de „ucidere din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.