Duminică, 12 ianuarie, la ora 10:17 polițiștii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Ipoteşti au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 de către o femeie din municipiul Dorohoi, despre faptul că soțul ei, L. Florin, de 37 ani din Dorohoi, a fost agresat de către I. Cristian, de 42 ani, din comuna Ipotești.

Apelanta s-a deplasat cu soțul ei cu ambulanța la UPU și a relatat verbal că în cursul zilei de duminică, la orele 07:30, împreună cu soțul ei, au venit în vizită la I. Cristian din comuna Ipotești. În jurul orei 10:00, în timp ce se aflau la locuința din Ipotești, pe fondul consumului de băuturi alcoolice între cei doi bărbați a izbucnit un conflict care a degenerat, L. Florin fiind lovit de către I. Cristian.

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul SAJ Suceava care l-a transportat pe L.Florin, având diagnosticul prezumtiv „agresiune fizică declarativă, etilism acut și tulburări de comportament”.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de „lovirea sau alte violenţe”, cauza urmând a fi soluţionată de P.P. Ipotești.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.