Sâmbătă, 2 noiembrie, la ora 13:12, Secția 7 Poliție Rurală Mălini a fost sesizată prin „S.N.U.A.U. 112” despre faptul că, pe raza comunei Mălini circulă un autoturism al cărui conducător auto pare sub influența alcoolului și era să accidenteze un grup de muncitori.

Polițiștii deplasați operativ la fața locului au stabilit faptul că, la 02.11.2019, ora 13.00, în timp ce apelantul executa lucrări de canalizare cu alți colegi pe str. Morii din comuna Mălini, în zonă a pătruns autoturismul condus de un localnic de 46 de ani, care a intrat în curtea unei societăți comerciale din vecinătate,  locație în care a fost depistat de polițiști.

Întrucât emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat conducătorului auto să se supună testului cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, după care, la spital, a refuzat și recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „refuzul sau sustragerea conducătorului unui vehicul de a se supune prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, ce va fi soluționat procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.