Luni, 19 august, la ora 21:55, polițiștii SPR 3 Marginea au fost sesizați prin SNUAU 112 de către G.H., de 48 ani, din comuna Marginea, cu privire la faptul că, în timp ce circula cu bicicleta pe un drum din localitate a căzut și s-a accidentat, existând posibilitatea ca acesta să fi fost accidentat de un autoturism.
Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că în ziua de 19 august 2019, G.H. s-a deplasat cu o bicicletă la un bar din localitate unde a consumat băuturi alcoolice, apoi, în jurul orei 21:40, în timp ce intenționa să se întoarcă la domiciliu și se deplasa cu bicicleta pe un drum comunal neclasificat de pe raza comunei Marginea, dain cauza stării avansate de ebrietate, acesta s-a dezechilibrat și a căzut într-un șanț.
Deoarece a rezultat rănirea ușoară a lui G.H. care a suferit leziuni la nivelul feței, acesta a apelat SNUAU 112 și a solicitat intervenția unei ambulanțe, fiind transportat la Spitalul Municipal Rădăuți.
Ca urmare a cercetării la fața locului s-a constatat că bicicleta nu prezenta avarii, iar pe partea carosabilă, cât și pe suprafața corpului lui G.H. nu au fost identificate urme specifice ori leziuni care să indice faptul că biciclistul ar fi suferit leziuni în alte împrejurări decât o autoaccidentare.
S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.