Marți, 8 februarie 2022, orele 14.03, patrula de siguranță publică din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea, a fost sesizată cu privire la faptul că numitul H. Ionel din comuna Marginea, județul Suceava, a decedat la de pe raza municipiului Suceava, județ Suceava.

            Cu ocazia cercetărilor efectuate, au rezultat următoarele:

            La data de 06.02.2022, numitul H.  Ionel de 63 ani din comuna Marginea, județul Suceava, a fost transportat la Spitalul de Psihiatrie Burdujeni de pe raza municipiului Suceava, județul Suceava, de către un echipaj de ambulanță din cadrul Spitalului Municipal Rădăuți, loc unde a rămas sub supraveghere medicală iar în dimineața zilei de 07.02.2022 a decedat în această unitate spitalicească.

            Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că numitul H. Ionel consuma frecvent băuturi alcoolice în exces.

            Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Județean Suceava, în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cauzei decesului.

            În cauză urmează a se efectua cercetări privind infracțiunea de „ucidere din culpă”, faptă prevăzută de art. 192 alin. (1) din Codul penal, cauza urmând a fi soluționată procedural de către lucrătorii Postului de Poliție Marginea. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.