Sâmbătă, 31 octombrie,a.c., orele 12.24, polițiștii din Șcheia au fost sesizați prin SNUAU 112 de către personalul medical al ambulanţei despre faptul că pe drumul din faţa parcului din loc. Mihoveni, au găsit o persoană decedată.

            Pe DJ. 178 A din loc. Mihoveni a fost identificat personalul unei ambulanţe care declară verbal faptul că pe drum, în faţa parcului din localitate, au găsit o persoană de sex masculin ce era căzută pe carosabil, pe care au transportat-o în ambulanţă în vederea acordării primului ajutor, ocazie cu care au constatat faptul că aceasta era decedată.

            Persoana decedată a fost identificată ca fiind H.N, în vârstă de 65 de ani.

           Din cele relatate verbal de către medicul de pe ambulanţă rezultă faptul că H. N a decedat ca urmare a unui stop cardio-respirator, cadavrul prezentând o plagă contuză în regiunea frontală stângă.

            La faţa locului a fost identificat martorul ocular C. M care a declarat faptul că în această zi, în jurul orelor 12,00 l-a văzut pe H. N plecând cu o sacoşă în mâini de la magazinul mixt din Mihoveni, iar la circa 500 de metri a observat cum acesta s-a împiedicat şi a căzut, lovindu-se cu capul de asfalt, după care nu a mai mişcat.

            Cadavrul a fost depus la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morții.

           A fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „ucidere din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.