Miercuri, 24 iunie, la ora 10:40, Poliţia oraşului Milişăuţi a fost sesizată prin SNUAU 112 de către  Monica N, de 32 ani,din orașul Milișăuți, despre faptul că soţul său provoacă scandal şi a lovit pe unul dintre copii minori cu cureaua peste zona corpului.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, în timp ce susnumita se afla în locuinţa din oraş Milişăuţi, împreună cu soţul Ion N. şi cei trei copii minori, pregătindu-se pentru a merge la biserică, din cauza unor neînţelegeri şi contraziceri, pe fondul consumului de alcool Ion N. l-a lovit pe fiul cel mare provocându-i leziuni, în acelaşi timp aducându-le injurii şi expresii vulgare tuturor membrilor familiei.

De asemenea, la sosirea polițiștilor Ion N. se afla în locuinţă fiind incoerent în vorbire din cauza consumului de băuturi alcoolice. Poliţia oraşului Milişăuţi a emis un ordin de protecţie provizoriu, în urma aplicării formularului de evaluare a riscului, agresorul fiind evacuat.

La 24.06.2020, ora 17:39, Poliția orașului Milișăuți a fost sesizată prin SNUAU 112 de către Monica N. despre faptul că soțul acesteia a încălcat ordinul de protecție provizoriu emis în aceeași zi de către un polițist din cadrul Poliției orașului Milișăuți.

Polițiștii s-au deplasat la imobilul unde locuiește apelanta, iar la fața locului, pe trotuarul din fața locuințe a fost identificat Ion N., care era într-o stare vizibilă de ebrietate.

Fiind întrebat care este motivul prezenței sale având în vedere faptul că pe numele său a fost emis un ordin de protecție provizoriu în cursul zilei de 24.06.2020 în care era menționat clar faptul că îi este interzis să se apropie la mai puțin de 100 de metri de imobilul unde locuiește soția sa, dar și la mai puțin de 100 de metri de aceasta și de copii lor,   Ion N. a spus că aceea este și casa lui, iar el are tot dreptul de a intra în ea.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „încălcare ordin de protecție și „violență în familie”. S-a dispus măsura preventivă de reținere pentru 24 ore a lui  Ion N. care a fost introdus în C.R.A.P. al IPJ Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.