Vineri, 22 mai, la ora 11:31, Secția 8 Poliție Rurală Adâncata a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că numitul Ioan C., de 54 ani, din comuna Mitocu Dragomirnei, aflându-se în grădina vecinei sale, a căzut de pe scară.

În urma cercetărilor s-a stabilit că  Ioan C. locuia cu soția sa  în comuna Mitocu Dragomirnei. Acesta avea improvizat un sistem de irigație, care trecea prin curtea vecinei sale și care ducea la un teren agricol proprietate, aflat în vecinătatea locuinței acesteia. 

În 22.05.2020, în jurul orei 11:00, Ioan C., s-a dus în grădina vecinei sale pentru a lipi sistemul de irigație, ce era montat la o înălțime de aproximativ 2,5 m de sol. Acesta s-a urcat pe o scară, iar la un moment dat a căzut pe sol și nu s-a mai ridicat. 

Din discuțiile purtate cu vecina sa, aceasta a declarat faptul că l-a văzut pe  Ioan C. că se clătina pe scară, după care a căzut pe sol și nu s-a mai ridicat. Văzând că acesta nu prezintă urme vitale i-a spus soției sale să apeleze 112 pentru a solicita ambulanța.

La fața locului s-a prezentat un echipaj de poliție, din cadrul S.P.R. 8 Adâncata și un echipaj ambulanțier, care a stabilit decesul lui  Ioan C..

La examinarea cadavrului nu au fost constatate semne de violență pe suprafața corpului.

Urmează a se efectua necropsia pentru a se stabili cauza decesului.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.