Luni, 22 februarie, la ora 18.55, lucrătorii de poliție din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata au fost sesizați prin SNUAU 112 de către numitul R. Marcel, de 49 ani, din satul Mitocași, comuna Mitocu Dragomirnei, cu privire la faptul că a fost agresat fizic.

Din verificări s-a stabilit că în jurul orei 18.30, R. Marcel s-a deplasat la un magazin de pe raza satului Mitocu Dragomirnei, comuna Mitocu Dragomirnei, cu scopul de a face cumpărături.

După ce a cumpărat tot ce avea nevoie, cel în cauză a plecat către domiciliu, iar când a ajuns la locuința sa, acesta a observat că vânzătoarea magazinului i-a vândut un borcan de dulceață și nu unul de sos de tomate. Observând acest lucru, bărbatul a mers din nou la magazin, cu scopul de a schimba acel borcan și de a-i cere explicații vânzătoarei cu privire la cele întâmplate. Ajuns la magazinul în cauză, acesta i-a spus vânzătoarei U. M., de 39 ani, localnică,  faptul că i-a vândut altceva față de ceea ce a cerut el, iar în urma unor discuții contradictorii cu aceasta și pe fondul consumului de alcool, numitul R. Marcel i-a adresat acesteia cuvinte și expresii jignitoare. În urma celor întâmplate, femeia l-a lovit pe acesta cu o rolă de pungi de plastic.   

Pentru ca situația să nu degenereze bărbatul a apelat SNUAU 112, pentru a solicita intervenția organelor de poliție.

La fața locului a sosit un echipaj de poliție care a aplanat situația și care l-a condus pe numitul R. Marcel la Sediul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata, pentru a lua măsurile legale. Cel în cauză nu a solicitat intervenția unui echipaj ambulanțier pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Bărbatul a declarat lucrătorilor de poliție că nu dorește să formuleze plângere penală împotriva femeii  pentru infracțiunea de ”lovire sau alte violențe” și nu dorește tragerea lui la răspundere penală pentru fapta comisă.      

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „lovirea sau alte violențe”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.