Miercuri, 23 noiembrie, la orele 23:40, patrula de siguranţă publică din cadrul Secției de Poliție Burdujeni în timp ce efectua serviciul de patrulare pe raza cartierului Burdujeni,  aflându-se pe strada Calea Burdujeni, au procedat la oprirea regulamentară a autoturismului marca Volkswagen Passat.

  După efecutarea semnalului regulamentar de oprire și după declinarea calității, conducătorul autoturismului a fost identificat ca fiind  Silviu S. de 39 de ani din comuna Mitocu Dragomirnei.

  Întrucât acesta emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea cu etilotestul, rezultând o alcoolemie de 0.70 alcool pur în aerul expirat,  în continuare fiind condus la Spitalul Județean Suceava pentru prelevarea de monstre biologice.  

În cauză a fost intocmit proces verbal de constatare a infracțiunii flagrante sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”,  iar cercetările urmează a fi continuate de către lucrătorii din cadrul Biroului Rutier.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.