Duminică, 11 iulie, la ora 10:12, C. Ilie de 53 ani, din comuna Moldova Sulița, în timp ce conducea un vehicul tip  ATV, pe D.J. 175,  având direcţia de deplasare comuna Izvoarele Sucevei spre comuna Pojorâta, la un moment  dat ajuns în zona km 31, datorită unor afecţiuni medicale, i s-a făcut rău şi a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare răsturnându-se cu ATV-ul în șanțul de pe partea dreaptă a direcţiei sale de deplasare.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a lui C. Ilie care a fost transportat de către un echipaj SMURD, în stare conștientă la Spitalul Municipal din Câmpulung Moldovenesc în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde a fost diagnosticat cu ,,contuzii prin accident rutier şi, escoriații membre superioare” fiind transferat la Spitalul Județean Suceava.

Datorită stării de sănătate a conducătorul auto nu a fost posibilă testarea acestuia cu aparatul etilotest, însă la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc, lui C. Ilie i-au fost prelevate 2 mostre de sânge la interval de o oră, pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.

Cu ocazia verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat că faptul că, C. Ilie nu posedă permis de conducere. S-a constatat de asemenea că cel în cauză nu utiliza cască de protecție, iar ATV-ul prezenta mai multe modificări, sens în care a fost predat în custodie soției conducătorului auto, urmând a se efectua verificări ulterioare.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunile de: „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.