Vineri, 22 mai, la ora 20:16, Poliția orașului Siret a fost sesizată prin SNUAU 112 de către personalul Serviciului de Ambulanță Siret cu privire la faptul că în zona cimitirului din localitatea Mușenița se afla o persoană de sex masculin căzută pe carosabil, fiind inconștientă, fapt pentru care nu au putut să ii stabilească identitatea.

Cu ocazia verificărilor s-a stabilit că persoana în cauză este în vârstă  de 57 ani și este din comuna Mușenița. Acesta a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Siret unde s-a stabilit că nu prezintă urme de violență pe suprafața corpului însă medicul de gardă l-a diagnosticat că se află în comă de gradul III, motiv pentru care l-a transferat la Spitalul Rădăuți pentru investigații. 

Din discuțiile purtate cu personalul medical a reieșit faptul că bărbatul nu prezenta leziuni pe suprafața corpului, nefiind victima vreunei infracțiuni. De asemenea, personalul medical a concluzionat faptul că nu există suspiciuni cu privire la starea de sănătate a lui Breban Constantin, evenimentul producându-se în urma unei afecțiuni medicale. 

Cazul rămâne în atenție lucrătorilor din cadrul Postului de Poliție Mușenița.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.