Luni, 20 mai, în jurul oreu 19.20, polițiștii Secţiei 14 Poliţie Rurală Vama au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către  o femeie din comuna Vatra Moldoviței, sat Paltinu, cu privire la faptul că la Centrul medical Obcinile Bucovinei de pe raza satului Paltinu, s-a prezentat  P.N., de 61 de ani, localnic, care prezintă o fractură la piciorul stâng, și declară faptul că a căzut dintr-o căruță.

Din cercetările efectuate a rezultat că în jurul orei 18.00, P.N. s-a deplasat împreună cu I.D., vecinul său pe albia râului Moldovița pentru a încărca o căruță cu pietriș. După terminarea activității, P.N. a încercat să urce în căruța condusă de către numitul I.D., acesta alunecând a căzut sub atelajul hipo, roata trecând peste piciorul stâng, suferind astfel leziuni.

Persoana vătămată a fost transportată la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, în vederea acordării de îngrijiri medicale și stabilirea diagnosticului.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.